Menu

Iedere praktijk heeft een unieke identiteit

Een stukje eigenheid, dat is ontstaan vanuit uw waarden, aanpak en de manier waarop u met uw patiënten communiceert. Dit onderscheidende vermogen zit vaak in de kleine dingen: een persoonlijke benadering, een ‘dorps’ gevoel, een specialisme of korte wachttijden. Wat het ook is, het is dé reden waarom uw patiënten graag bij u terug komen. Wat maakt uw praktijk uniek? Wij zoeken dit graag met u uit. De resultaten vertalen wij naar heldere communicatiematerialen, die uw identiteit uitstralen. Zodat je dat stukje eigenheid niet alleen kunt voelen, maar ook kunt zien.

Hét totaalpakket voor zorgprofessionals

Om uw praktijk weer een eigen gezicht te geven, hebben wij een totaalpakket ontwikkeld. Vanuit de identiteit, die we samen definiëren, ontwikkelen we een complete set aan communicatiemiddelen die de eigenheid van de praktijk uitstralen. Van een nieuw logo, huisstijl en een bijpassende mobielvriendelijke en veilige website, tot een digitale nieuwsbrief (AVG-proof) en een wachtkamermodule.

Praktijkwebsite

Een goede praktijkwebsite is dé manier om uw dienstverlening als huisarts te presenteren en zelfs te verbreden. Zo gebruikt één van onze klanten zijn website om zijn patiënten te inspireren en adviseren over ziektepreventie. Terwijl een ander zich profileert als autoriteit op het gebied van reizen, reisziektes en vaccinaties.

“Een goede praktijkwebsite is een aansprekende manier om als huisartsenpraktijk te laten zien waar je voor staat, wat je visie is en hoe de sfeer in de praktijk is. Je kunt je er echt mee onderscheiden.” – Huisarts Marloes Beumer van huisartsenpraktijk Beumer & Schoenmakers.

Positieve patiëntenervaring

De ervaring van de patiënt staat bij de ontwikkeling van de website centraal. Ons uitgangspunt is dat uw website gebruiksvriendelijk én ondersteunend aan uw bedrijfsprocessen moet zijn. Daarom is deze gemakkelijk te koppelen met de bekende softwarepakketten om eConsults en online afspraken in te plannen en herhaalrecepten aan te vragen.

Wachtkamermodule

De wachtkamermodule is speciaal ontwikkeld voor praktijken die niet alleen op hun website, maar ook in de wachtkamer op maat gemaakte communicatie- en marketingboodschappen willen delen met hun doelgroep. Met heldere boodschappen, die we samen bedenken, worden vragen die normaal aan de assistente gesteld worden beantwoord op het wachtkamerscherm. Zo worden de patiënten voorzien van gezondheidsinformatie en vermakende teksten in uw unieke huisstijl.

Meer weten?

U kunt altijd contact opnemen voor meer informatie.