Menu

Afslagzuid, het kleine creatieve communicatiebureau met grootse klanten. Onze klanten willen met de makers aan tafel, geen onnodige organisatie-lagen. Ze zoeken creativiteit, meedenkvermogen én een bureau dat vooral normaal doet. Welkom bij Afslagzuid!

Contact

Marcel Sloots

Creative

Suzanne over Marcel: Een pak heeft hij niet en hij loopt altijd op Clarks. Toch is hij de man die op de koffie wordt gevraagd door de raad van bestuur. Vanwege zijn kennis, of vanwege zijn droge humor? Omdat hij de beste wil zijn, of omdat hij altijd eerlijk is? Ontdek het zelf een keer. Marcel wil Afslagzuid klein en flexibel houden, maar wel voor opdrachtgevers werken die ertoe doen. In een innige relatie en met de gezamenlijke wil om mooie en goede dingen te doen. Maatschappelijke betekenis vindt hij belangrijk, maar nog belangrijker om iedere dag lachend met zijn vak bezig zijn. Enne… had ik zijn droge humor al genoemd?

Suzanne Sloots

Account

Marcel over Suzanne: Meedenken met de klant, strategie bepalen, projectbegeleiding, fotografie, video, communicatie & PR… Suzanne is een duizendpoot die probleemloos heel veel balletjes tegelijk hoog kan houden. Ze is gepokt en gemazeld in communicatieland en brengt al die kennis en ervaring nu samen in ons eigen bureau. Ze is nieuwsgierig, kritisch en to-the-point. En bovendien gewoon het leukste mens ter wereld. Al ben ik misschien niet 100% objectief…

Job van Es

Creative

Creatief, sociaal en leergierig. Deze eigenschappen, in combinatie met zijn interesse voor illustratie, film en fotografie, hebben ervoor gezorgd dat Job vormgever is geworden. Naast zijn liefde voor het vak is Job ook vaak te vinden op zijn longboard, het liefst met zijn koptelefoon op zijn hoofd. Volgens Spotify luistert Job gemiddeld zeven uur per dag naar muziek.

Stefan Huynh

Creative

Een oneindige ambitie voor leren en ontwikkelen — dat is waar het bij Stefan, onze stagiair, om draait. Gepaard met zijn creatieve instelling en technische kennis, helpt hij Afslagzuid bij allerlei projecten. Over het algemeen is hij best rustig, maar hij kan goed inhaken waar het nodig is. Stefan denkt graag mee en laat zijn creatieve kant hoe dan ook spreken. Maar boven alles, is hij ook nog eens de beste barista op kantoor

Tom Hans

marketing- en communicatie stagiair

Deze geboren Zwollenaar komt ons team versterken als derdejaars marketing- en communicatie stagiair. Deze sociale jongen houdt ervan om naast het harde werken te genieten van z’n koffie. Hij zal zich vooral richten op het project mijnzorgpraktijk. Naast het kantoor kan je hem regelmatig vinden in de kroeg, want hij heeft een grote passie voor de horeca.

Neem contact met ons op, dan drinken we snel een kop koffie of thee!

Vraag een offerte aan