Menu

Afslagzuid, het kleine creatieve communicatiebureau met grootse klanten. Onze klanten willen met de makers aan tafel, geen onnodige organisatie-lagen. Ze zoeken creativiteit, meedenkvermogen én een bureau dat vooral normaal doet. Welkom bij Afslagzuid!

Contact

Marcel Sloots

Creative

Suzanne over Marcel: Een pak heeft hij niet en hij loopt altijd op Clarks. Toch is hij de man die op de koffie wordt gevraagd door de raad van bestuur. Vanwege zijn kennis, of vanwege zijn droge humor? Omdat hij de beste wil zijn, of omdat hij altijd eerlijk is? Ontdek het zelf een keer. Marcel wil Afslagzuid klein en flexibel houden, maar wel voor opdrachtgevers werken die ertoe doen. In een innige relatie en met de gezamenlijke wil om mooie en goede dingen te doen. Maatschappelijke betekenis vindt hij belangrijk, maar nog belangrijker om iedere dag lachend met zijn vak bezig zijn. Enne… had ik zijn droge humor al genoemd?

Suzanne Sloots

Account

Marcel over Suzanne: Meedenken met de klant, strategie bepalen, projectbegeleiding, fotografie, video, communicatie & PR… Suzanne is een duizendpoot die probleemloos heel veel balletjes tegelijk hoog kan houden. Ze is gepokt en gemazeld in communicatieland en brengt al die kennis en ervaring nu samen in ons eigen bureau. Ze is nieuwsgierig, kritisch en to-the-point. En bovendien gewoon het leukste mens ter wereld. Al ben ik misschien niet 100% objectief…

Neem contact met ons op, dan drinken we snel een kop koffie of thee!

Vraag een offerte aan