Menu

Lancering Wijkverpleging Zwolle

Wijkverpleging Zwolle is een samenwerkingsverband tussen zorgorganisaties Carinova, Driezorg, IJsselheem en Zonnehuisgroep IJssel-Vecht. Door de krachten te bundelen, willen deze organisaties de ouderenzorg in alle Zwolse wijken verbeteren en optimaliseren.

De samenwerking heeft voor de betrokken organisaties én voor bestaande en nieuwe cliënten duidelijk toegevoegde waarde. Samen hebben de vier ouderenzorgorganisaties veel kennis en kunde paraat. Zo kan er een beroep worden gedaan op een netwerk van behandelaren gespecialiseerd in de zorg voor ouderen, zoals specialisten ouderengeneeskunde, paramedici met ervaring in de geriatrische zorg en het technisch verpleegkundig team. Door de inzet van medewerkers samen slim te organiseren kan er beter, efficiënter en voor de betrokken medewerkers prettiger aan de vraag van de cliënt worden voldaan. De gespecialiseerde diensten op het gebied van wondzorg of dementiezorg van de verschillende organisaties zijn voortaan beschikbaar voor alle cliënten van het samenwerkingsverband. 

Vanaf de start is Afslagzuid betrokken geweest bij het proces. Naast het beeldmerk hebben we alle uitingen voor Wijkverpleging Zwolle gemaakt. Van fotografie, video tot infographic. Voor zowel intern de zorgmedewerkers als extern de bewoners van Zwolle. Wijkverpleging Zwolle is volop in ontwikkeling. Bij alle stappen worden wij betrokken en kijken we samen met het projectteam welke middelen we het best in kunnen zetten voor de communicatie.

Benieuwd naar Wijkverpleging Zwolle? Kijk op wijkverplegingzwolle.nl en/of volg ze op Instagram, Facebook of LinkedIn