Menu

Contentcreatie

Woonzorg & welzijn organisatie Driezorg wil graag mensen een (t)huis bieden. Dat doet Driezorg vanuit haar woonlocaties in de wijken van Zwolle en Hattem. Driezorg wil veilige zorg en ondersteuning leveren op een vriendelijke en vertrouwde manier (dichtbij) (t)huis.

Driezorg ondersteunen wij op het gebied van contentcreatie. Voor zowel de interne als externe doelgroepen. Dit doen we regelmatig in de vorm van een infographic maar met name door middel van video content. Afslagzuid voert de regie en de productie.

Inkijkje in de projecten:

Driezorg werkt in het systeem Carenzorgt. Met behulp van dit systeem hebben alle gemachtigde betrokken partijen inzage in het zorgdossier van de client. In bijgaande video volgen we mantelzorger Bini Hondema die vertelt over haar ervaringen met de app Carenzorgt.

Voor wie is die zorg nou eigenlijk bedoeld? Heeft iedereen zomaar recht op wijkverpleging? Wat kost mij dat? Komen jullie dan ook aan huis? Maken jullie ook mijn huis schoon of kunnen jullie dit regelen? Allemaal vragen die vaak worden gesteld aan de wijkverpleegkundigen.

Dansen op gospel biedt lol en troost in pandemie.
Ook bij Driezorg hebben ze meegedaan aan de Jerusalema Chalenge. Toen Afslagzuid de vraag kreeg of we deze klus op ons wilde nemen voor het goede doel hebben we uiteraard niet getwijfeld. Met een lach en en traan hebben we deze video gemaakt.